„Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału”

„Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału”

Antoinette Savill

W tym poradniku znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata, dobre na śniadanie, obiad i kolację, na przekąskę w ciągu dnia i na deser.

Masz do wyboru zupy, sosy, lasagne, zapiekanki rybne, makaronowe i wiejskie, burgery, babeczki, sernik, szarlotka, a także quiche, pitty i puddingi. Nie zabrakło tu również przepisów na specjalne okazje – na przyjęcia, urodziny i Boże Narodzenie.

Ta książka to potwierdzenie, że nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!

Książka znajduje się w zbiorach:

Biblioteki Gołąbki, ul. Czerwona Droga 6
tel 514 893 405

Aktualny stan dostępności prosimy sprawdzać telefonicznie lub w katalogu on-line BP Usus.

IR

Polecamy również: