„Warzywo. 100 sposobów na jarzynę”

„Warzywo. 100 sposobów na jarzynę”

Dominika Wójciak

Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa!

Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni!

Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie!

(Bielsko-Biała: Wydawnictwo Pascal, 2015)

Książka znajduje się w zbiorach:

Biblioteki Publicznej w Ursusie, ul. Plutonu Torpedy 47
tel. 22 662 70 01

Aktualny stan dostępności prosimy sprawdzić telefonicznie lub
w katalogu on-line BP Ursus.

KD

Polecamy również: