„Krok po kroku z Robertem Sową”

„Krok po kroku z Robertem Sową”

Robert Sowa

Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było – ponad 120 autorskich przepisów Mistrza pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy. Dodatkowo przy każdym przepisie znajdą się symbole informujące o czasie potrzebnym na przygotowanie potrawy i stopniu trudności.

Proponowane przepisy to wielokrotnie sprawdzone przez Mistrza potrawy na zupy i przystawki, dania z ryb, mięs, wegetariańskie oraz dodatki. Autor poleca wykwintne, zdrowe i pachnące ziołami potrawy. Dzięki nim każdy kucharz i kucharka, nawet początkujący, bez trudu odtworzą smaki proponowanych dań oraz osiągną kulinarny sukces.

(Warszawa: Edipresse Polska, 2016)

Książka znajduje się w zbiorach:

Biblioteki Publicznej w Ursusie, ul. Plutonu Torpedy 47
tel. 22 662 70 01

Aktualny stan dostępności prosimy sprawdzić telefonicznie lub
w katalogu on-line BP Ursus.

KD

Polecamy również: